Åpningstider: Man-Fre 10:00 - 16:30 Lør 11:00 - 15:00 | Fri frakt på alle ordre over 1000kr

Om Oss

Om Oss

Undertøysbutikken «Anne Lise» finner du sentralt i Tromsø sentrum og vi har over 50 års erfaring med undertøy.

Det viktigste for oss er å gi våre kunder en individuell veiledning så du får en størrelse og modell som passer til din kropp. Vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg som kunde via telefon eller mail, men har du mulighet til å fysisk besøke oss i butikken er det da du får mulighet til å prøve og sammenligne de ulike modellene og størrelsene.

Vi fører undertøy fra de ledende merkene, hvor kvalitet og komfort er hovedfokus. Har du rett størrelse og modell skal undertøyet være behagelig og ikke verken klø, stramme eller gnage. Vårt vareutvalg er undertøy, nattøy, ull-, ull/silke- og silkeundertøy, morgenkåper, strømpebukser og sokker – for damer.

Vi prøver å ha et tilbud til de ulike aldersgrupper, og størrelser og fører bh’er fra A til H-cup og og et begrenset utvalg av varer opp til størrelse 50/52.

Det vil ikke være alle varer du finner i vår nettbutikk, som er i den fysiske butikk, men er du på utkikk etter et spesielt produkt, må du gjerne ta kontakt så ser vi hva vi får til.
Velkommen til oss for en hyggelig handel.

Våre Merker

Cookies

Our website uses cookies for you to be able to use our services and for analytics. Thus, we can create a better service for you. We are obliged to inform you about this, and if this is okay, you can continue to use the website as normal. Read more